Home Nieuws Emotioneel weerzien op kletsplekken

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Sinds half maart zijn de deuren van onze verpleeghuizen gesloten voor alle mensen die niet noodzakelijk zijn voor de zorg. Dit is een ingrijpende maatregel voor onze bewoners en hun naasten. Voor het welzijn van onze bewoners is het erg belangrijk dat zij in contact kunnen blijven met hun familie en naasten. Afgelopen weken hebben we geprobeerd deze leegte te vullen met extra tablets op onze locaties, zodat bewoners konden videobellen. Maar het gemis van naasten écht zien blijft.

Om deze reden heeft Zorgstroom op elke locatie inmiddels een speciale ‘kletsplek’  ingericht. Op deze plek kunnen bewoners en hun naasten elkaar zien en met elkaar kletsen. Uiteraard op een veilige manier, met een dun raam/scherm ertussen. Hiermee hopen we de afstand en het gemis iets te verkleinen. Er wordt in ieder geval al gretig gebruik gemaakt van de kletsplekken, waarbij er mooie, leuke en ontroerende momenten ontstaan.

In de media
Omroep Zeeland
PZC

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact