Home Nieuws CAV Zeeland: nieuw e-mailadres en nieuwe website

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Het Centraal Aanmeldpunt Verplaatsingen (CAV), dat ondersteuning biedt aan verwijzers in Zeeland, is sinds kort bereikbaar via info@cavzeeland.nl. Op de nieuwe website www.cavzeeland.nl lees je meer over het CAV, de werkwijze en de bereikbaarheid. 

Efficiënte zorgcoördinatie in Zeeland
Het CAV is een samenwerkingsverband tussen diverse Zeeuwse zorgorganisaties. Het CAV optimaliseert de instroom en doorstroom naar beschikbare bedden in verpleeghuizen in Zeeland. Het CAV beschikt over een actueel overzicht van de beschikbare beddencapaciteit in de regio. Dankzij deze informatie kan de organisatie doeltreffend plannen en de meest geschikte zorg op de juiste locatie faciliteren.

Eigen website en nieuw e-mailadres
Het CAV opereerde de afgelopen jaren onder de vlag van Veiligheidsregio Zeeland, maar is nu een op zichzelf staande entiteit. Er zijn tien medewerkers werkzaam, gedetacheerd vanuit deelnemende organisaties (waaronder Zorgstroom). Daarom heeft het CAV nu een eigen online identiteit. Het CAV is per 15 februari 2024 voor zorgprofessionals bereikbaar via info@cavzeeland.nl.

Kijk op www.cavzeeland.nl voor meer informatie over het CAV, de betrokken organisaties, de werkwijze en de bereikbaarheid.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact