Home Agenda Mantelzorg Workshop zachte aanrakingsmassage

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

22
mrt
  • woensdag, 13:30 uur
  • Tot woensdag, 15:30 uur
  • Buitenrust, Buitenruststraat 221
  • Gratis

Op woensdag 22 maart verzorgt Nathalie Rosseel, verpleegkundige complementaire zorg, een workshop zachte aanrakingsmassage.

Aanraking is een diep, menselijke levensbehoefte, voor iedereen van alle leeftijden. In de dagelijkse zorg voor ouderen, is er vaak weinig ruimte voor echt (lichamelijk) contact. Mensen kunnen zich hierdoor afgesloten, geïsoleerd, eenzaam en ongelukkig voelen. Massage heeft een heilzame werking en is een fijne manier om iemand aandacht te geven. Een zachte aanraking is een streling en geeft diepe ontspanning op lichaam en geest.

Een zachte aanrakingsmassage bestaat uit zachte, trage, ritmische strijkbewegingen en wordt toegepast boven de kleding. Wil je leren hoe je een zachte aanrakingsmassage van 10 minuten kunt toepassen bij jouw dierbare? Meld je dan zeker aan.

In deze workshop van twee uur wordt de basiskennis en het effect van massage besproken, daarnaast leer je hoe je in een stoel een zachte aanrakingsmassage kunt geven en je kunt zelf het effect van een massage ervaren.

Woensdag 22 maart 2023
13.30 – 15.30  uur
Buitenrust, ruimte dagbehandeling

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact