Home Agenda Mantelzorg Geannuleerd: Workshop zachte aanrakingsmassage

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

17
feb
  • woensdag, 13:00 uur
  • Tot woensdag, 16:00 uur
  • Breestraat 15, Middelburg
  • Gratis

Aanraking is een diep menselijke levensbehoefte, voor iedereen van alle leeftijden. In de dagelijkse zorg voor ouderen, is er vaak weinig ruimte voor echt (lichamelijk) contact. Mensen kunnen zich hierdoor afgesloten, geïsoleerd, eenzaam en ongelukkig voelen. In steeds meer sectoren van de zorg wordt de meerwaarde van massage erkend. Masseren heeft een heilzame werking. Met een zachte aanrakingsmassage van 10 minuten kunt u iemand die onrustig is of niet kan slapen, terug tot rust brengen. 

Een zachte aanrakingsmassage bestaat uit zachte, trage, ritmische strijkbewegingen en wordt toegepast boven de kleding. Wilt u leren hoe u een zachte aanrakingsmassage van 10 minuten kan toepassen bij uw dierbare?   

Meld u dan nu aan…………..                            

In deze workshop van 3 uur wordt de basiskennis/effect van massage besproken en leert u een zachte aanrakingsmassage geven in een stoel en op bed, ook mag u zelf  het effect van de massage ervaren.

Tot dan!!!

Nathalie Rosseel
Verpleegkundige Complementaire zorg Zorgstroom

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact