Home Agenda Mantelzorg Workshop ‘maak uw eigen vaandel’

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

17
mei
  • woensdag, 13:00 uur
  • Tot woensdag, 16:00 uur
  • Zeeuws Museum, Abdij 3-4
  • Gratis

Een creatieve workshop voor mantelzorgers.

De maand februari is het schilderij de vaandeldrager te zien in het Zeeuws Museum. Daar omheen is de tentoonstelling ‘protest processie parade’ ingericht. In protest processie parade kun je letterlijk naar vaandels kijken en waarvoor ze door de eeuwen heen gebruikt werden. Tegelijkertijd staan we stil bij de figuurlijke betekenis van iets hoog in het vaandel dragen en stellen we de vraag: voor welke idealen sta jij op? De kennis en technieken die uiteenlopende gemeenschappen gebruiken in hun vaandels bieden inspiratie voor nieuwe uitingen. Als onderdeel van deze tentoonstelling organiseert het Zeeuws Museum, samen met kunstenaar Aram Han Sifuentes, de workshop ‘Maak je eigen vaandel’.

Tijdens de workshop denken we samen na over verschillende vragen. Waar sta jij voor? Wat zijn je wensen voor de toekomst? Met wie voel jij je verbonden? Waar hoor je bij? Daarna ga je aan de slag met het maken van je eigen vaandel.

Aanmelden
Bent u mantelzorger en wilt u met deze workshop meedoen?

Meld u dan aan bij Manteling via 0118-553530 (9:00-13:00) of via info@manteling.nu (o.v.v. workshop ‘maak uw eigen vaandel’ & datum + uw naam + naam van degene voor wie u zorgt).

Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor de workshop

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact