Home Agenda Mantelzorg Welke impact heeft corona op u als mantelzorger?

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

23
mrt
  • dinsdag, 13:30 uur
  • Tot dinsdag, 15:00 uur

Maart 2020 was het moment waarop u als mantelzorger geconfronteerd werd met de maatregelen die genomen werden i.v.m. het uitbreken van het coronavirus. Sindsdien staat ons leven op zijn kop. Wat normaal en vanzelfsprekend is, is het nu niet meer. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ondervinden we nog steeds dagelijks de gevolgen hiervan in alle facetten van het leven.

Oktober 2020 hebben wij een eerste bijeenkomst ‘welke impact heeft corona op u als mantelzorger’ gehouden. Deze bijeenkomst werd zeer gewaardeerd door deelnemers en daarom bieden we deze graag nogmaals aan voor nieuwe belangstellenden en eerdere deelnemers.

Tijdens deze bijeenkomst, willen we opnieuw met elkaar hierover in gesprek gaan, staan we stil bij de moeilijke momenten van de afgelopen periode, onderzoeken we waar we op gericht zijn, nu en in de toekomst.

Wat geeft u als mantelzorger ‘houvast’ in deze roerige tijden, wat is helpend in uw situatie en wat biedt troost? Heeft u verschillen ervaren tussen de eerste lockdown en de lockdown die vanaf december van kracht is?

Wij maken graag tijd voor u op dinsdag 23 maart van 13:30 tot 15:00 uur. In verband met de maatregelen wordt deze bijeenkomst digitaal via Zoom gehouden.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact