Home Agenda Mantelzorg Handmassage & zachte aanrakingsmassage

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

10
nov
  • donderdag, 09:00 uur
  • Tot donderdag, 12:00 uur
  • Breestraat 15, Middelburg
  • Gratis

Tijdens deze workshop van een half uur, verzorgen Nathalie Rosseel en Geralda Boonman (verpleegkundigen complementaire zorg) voor u een handmassage en een zachte aanrakingsmassage. Hoe fijn is het om even te kunnen genieten van een ontspannende handmassage. Het is een eenvoudige manier om even te ontspannen en te ont-stressen.

Voor de handmassage wordt gebruikt gemaakt van amandelolie, eventueel, indien gewenst, in combinatie met een heerlijk geurende etherische olie. Bent u allergisch voor noten? Laat dit dan vooraf weten, dan kan de massageolie aangepast worden. Wanneer er sprake is van koorts, open wonden, ontstekingen, schimmels of huidaandoeningen kunt u helaas geen handmassage ontvangen. Bij reuma en artrose kan een handmassage juist verlichtend werken.

Een zachte aanrakingsmassage bestaat uit zachte, trage, ritmische strijkbewegingen die worden toegepast boven de kleding. Respectvolle benadering staat voorop. De massage wordt toegepast in een zittende houding op een stoel.

Aanraking is een diepe, menselijke levensbehoefte, voor iedereen van alle leeftijden. Door bewust aangeraakt worden, kunt u weer in contact komen met uw lichaam en uw gevoelens. Niet alleen de verdrietige of pijnlijke, maar ook de vreugdevolle en liefdevolle gevoelens. Voor het evenwichtig functioneren als mens, is aanraking een belangrijke factor.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact