Home Nieuws Ademruimte: een digitale plek voor iedereen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Beste meneer, mevrouw,

Op meerdere locaties van Zorgstroom zijn de afgelopen week de lente-intermezzo’s gehouden. We hebben daarbij de overgang willen markeren van winter naar lente. Misschien is uw partner, vader of moeder of hoe uw relatie ook is, daarbij aanwezig geweest. Dit intermezzo is terug te zien in onze gloednieuwe Ademruimte.

Ademruimte is een nieuw aanbod van de Geestelijke Verzorging.
Ademruimte is een digitaal portaal op de website van Zorgstroom en is bedoeld voor iedereen. Of u nu iets te maken hebt met de zorg of niet. U kunt de plek bezoeken om iets te vinden wat raakt aan zinvol leven. Een plek die rust uitstraalt met betekenisvolle afbeeldingen. Er zijn inspirerende teksten en gedichten te lezen en te horen. U kunt opnames van seizoenintermezzo’s of herdenkingsmomenten bekijken, maar ook kunstwerken gemaakt door eigen bewoners van de huizen. Daarnaast is er mogelijkheid om een kaarsje aan te steken of uw dag een kleur te geven en een boodschap achter te laten.

Kortom, een omgeving die net even wat anders wil bieden.

Een mooie gelegenheid om in gesprek te komen met elkaar
Misschien is dit wel een mooie gelegenheid om dit samen te doen met een familielid of bewoner die dit zelf niet meer kan, of geen tablet of laptop heeft. Samen iets opzoeken in de Ademruimte is een manier om in gesprek te komen over niet alledaagse onderwerpen van het leven of gewoon samen te genieten.

We nodigen u uit om eens digitaal te dwalen door de verschillende ruimtes met kleurrijke namen als: Levenslust, Beeldkracht, Kapel, Kleur-je-dag, Stilteplek en Wegwijzer. We streven ernaar om deze regelmatig te vernieuwen.

Ademruimte is te bereiken via: www.zorgstroom.nl/ademruimte

Een hartelijke groet namens de initiatiefnemers van Ademruimte, de Geestelijk Verzorgers van Zorgstroom,

Eveline Post & Gert Zomer

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact