Home Aanmeldpagina Tina Turner, the Muscial

Op donderdag 22 september willen we naar de The Tina Turner Musical in het Beatrix theater in Utrecht (onder voorbehoud, de kaarten voor deze periode zijn officieel nog niet in de voorverkoop). De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee,

We bieden deze musical met eerste rangs kaarten aan, inclucief koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, een pauzedrankje en vervoer voor €70,- per persoon. Je kunt 1 introduce meenemen. Opgeven voor 1 juni 2022, kosten worden in juli van je salaris ingehouden. Vol=vol.

  • Let op: per persoon aanmelden a.u.b.
  • Maximaal 1
  • Op donderdag 22 september willen we naar de The Tina Turner Musical in het Beatrix theater in Utrecht (onder voorbehoud, de kaarten voor deze periode zijn officieel nog niet in de voorverkoop). De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. Alle bekende hits van Tina Turner komen voorbij. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen. We bieden deze musical met eerste rangs kaarten aan, inclucief koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, een pauzedrankje en vervoer voor €70,- per persoon. Je kunt 1 introduce meenemen. Opgeven voor 1 juni 2022, kosten worden in juli van je salaris ingehouden. Vol=vol.
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact