Home Nieuws 20 jaar Sint Jans Hospice De Casembroot Middelburg

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Op 5 oktober 2022 heeft de toenmalige Koningin Beatrix het Sint Jans Hospice De Casembroot van Stichting Zorgstroom in Middelburg op indrukwekkende wijze geopend.

Het hospice is inmiddels 20 jaar een begrip in onze samenleving. Het is een warm en gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Dit is niet mogelijk zonder het hechte team van medewerkers van Zorgstroom en vrijwilligers van Manteling.

Het 20-jarig jubileum wordt daarom gevierd op woensdag 5 oktober en is enkel toegankelijk voor genodigden. Op deze dag worden medewerkers en vrijwilligers uit de afgelopen 20 jaar in het zonnetje gezet, als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet. Deze bijeenkomst wordt aangeboden door de Stichting Vrienden Hospice.

Poffertjes voor iedereen
Iedereen die een band heeft met het hospice en het jubileum mee wil vieren, is van harte welkom op 5, 6 of 7 oktober tussen 12:00 en 15:00 uur. Op het terrein van het hospice staat er dan een poffertjeskraam. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Ambulancewens. Poffertjes kunnen enkel gekocht worden met contant geld.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact