Home Geestelijke Verzorging Wonen & Zorg voor bewoners en naasten

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina


Geestelijk verzorgers zijn er om te praten over wat het leven met zich meebrengt aan licht en schaduw. Wij bieden een luisterend oor, we zetten samen dingen op een rijtje, ontdekken wat van waarde is en verwerven nieuwe inzichten.

Wij zijn er voor de persoonlijke gesprekken met bewoners en hun naasten en voor medewerkers. Wij verzorgen groepsgesprekken en themabijeenkomsten, waar uit het leven gegrepen onderwerpen worden besproken.

De geestelijke verzorging organiseert met enige regelmaat vieringen. Zo zijn er de “intermezzo’s”, waarin we stil staan bij de belangrijke momenten in de seizoenen die aanleiding geven tot bezinning.

Daarnaast zijn er de herdenkingsbijeenkomsten. Een gelegenheid voor naasten, medebewoners en medewerkers om samen stil te staan bij de mensen die weggevallen zijn uit ons leven.

Deze vieringen en intermezzo’s worden opgenomen voor wie er niet bij kan zijn of het later terug wil zien en te bekijken in Levenslust. Herdenkingen zijn te vinden in de Kapel.

Voor wie?
Geestelijk verzorgers zijn er voor iedereen. We ondersteunen in wat in úw leven van waarde is. De geestelijke verzorging is vrij beschikbaar.

U kunt zelf contact leggen of het zorgteam vragen dit namens u te doen.

Voor de begeleiding bij een uitvaart wordt een vergoeding gevraagd. Vraagt u naar de mogelijkheden.

 

Wie zijn de geestelijk verzorgers?

Gert Zomer

E: gzomer@zorgstroom.nl / gv@zorgstroom.nl

T: 06 82 09 05 71

 

Sandra Uijl

E: suijl@zorgstroom.nl/gv@zorgstroom.nl

T: 06 45 91 25 98

 

Marjolein van Loenhout

E: mvloenhout@zorgstroom.nl / gv@zorgstroom.nl

T: 06 11 92 56 36

 

 

 

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact