Home Nieuws Academische Werkplaats Ouderenzorg Zeeland gaat van start

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Onlangs is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend en is de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zeeland  (AWOZ) een feit!

Wat is het doel van de AWOZ?

De AWOZ werkt aan de ontwikkeling, implementatie en uitwisseling van kennis in Zeeland. Ouderen werken en denken actief mee hierbij. De AWOZ voert praktijk gestuurde onderzoeksprojecten uit vanuit een gezamenlijk onderzoeksprogramma.

Welke organisaties zijn aangesloten bij de AWOZ?

Naast Zorgstroom zijn ook de volgende organisaties aangesloten: ADRZ, ZorgSaam Thuis- en Ouderenzorg, GGD, HZ, University College Roosevelt, WVO, Zorggroep Ter Weel, SVRZ, POSO, Allévo en Erasmus Universiteit.

Werken aan diverse projecten

Binnen deze werkplaats is er ruimte voor verschillende projecten gekoppeld aan wetenschappelijk onderzoek. Zo heeft Zorgstroom zich aangemeld voor de werkgroep Evidence-Based Practice (EBP). Samen met de Hogeschool Zeeland, SVRZ, Allévo en WVO Zorg worden hier vraagstukken uit de dagelijkse verpleegkundige praktijk besproken en op een aantal van die vraagstukken wordt inhoudelijk gewerkt aan oplossingen, om vervolgens via wetenschappelijk onderzoek het effect te onderzoeken.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact