Licht&Leuk is Dé lampenwinkel van Zeeland gevestigd in het centrum van Oost-Souburg. Wij voeren alle stijlen lampen, moderne LED technologieën en op afstand bedienbare systemen! U parkeert gratis uw auto bij ons voor de deur. We hebben ook een montage- en bezorgservice in heel Zeeland. Indien gewenst kunnen de bij ons gekochte lampen ook bij u thuis worden gemonteerd. Dit wordt door een vakman voor u gedaan.

 

Vindt u het kiezen van lampen moeilijk? Wij zijn als lichtadviseur degene die u graag helpt en eventueel ook vrijblijvend bij u langskomt. Desgewenst stellen wij voor u een professioneel lichtplan op, voor uw woning maar ook voor uw project: bijvoorbeeld voor uw winkel, kantoor of restaurant. Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek.

 

Wilt u een lamp cadeau geven of liever een cadeaubon? Beiden is mogelijk. Niet voor niets worden we door honderden klanten hoog beoordeeld:  wij brengen ‘verlichting’!

Uw voordeel
  • 10 % korting op het hele winkel assortiment (van te voren Voordeelpas aanbieden) (uitgezonderd op montage- en bezorgkosten, acties en aanbiedingen)

Adres & contact

Kanaalstraat 45

4388 BK Oost-Souburg

0118-43 65 79 / 06- 53 69 43 79 Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact