Zorghotel - Tijdelijke Opname

De zorghotels bieden tijdelijke verblijfplaatsen voor mensen die op enige wijze zorg nodig hebben. U kunt van het hotel gebruik maken als u bijvoorbeeld uit het ziekenhuis komt en nog niet zelfstandig thuis kunt of wilt wonen, als u moet revalideren of nog onvoldoende hersteld bent. U kunt ook op advies van uw huisarts in het zorghotel verblijven, omdat er dan permanent zorg in de buurt is. Het hotel leent zich verder uitstekend voor een heerlijke vakantie met zorg of bijvoorbeeld om uw mantelzorg tijdelijk te ontlasten. De zorghotels bieden 24 uur per dag professionele verpleegkundige zorg. U kunt alleen, maar ook met bijvoorbeeld uw partner in het hotel verblijven.

Het zorghotel in Vlissingen bevindt zich op een prachtige locatie aan Boulevard Bankert. Het hotel biedt 14 kamers. De zorg wordt dagelijks ondersteund door een betrokken en kundig team vrijwilligers.
Lees meer informatie op de website of in de brochure Zorghotel Boulevard . De papieren versie kunt u aanvragen via het Steunpunt, tel. 0118 - 68 40 00.

Zorghotel Hof 't Seijs ligt middenin de bijzonder groene wijk de Griffioen, op zo'n twee kilometer afstand van het mooie historische centrum van Middelburg. Dit hotel biedt 15 ruime hotelappartementen, waar het zorgteam dag en nacht beschikbaar is.
Lees meer informatie op de website of in de brochure Hof 't Seijs. De papieren versie kunt u aanvragen via het Steunpunt, tel. 0118 - 68 40 00.

Meer informatie en aanvragen van zorg

Kijk voor meer informatie over de Zorghotels op www.zorghotelszeeland.nl. Ook kunt u contact opnemen met de opnameconsulent van Zorgstroom. De opnameconsulent is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30,  T: 0118 -  68 40 00.
U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.