Wondzorg - klanten

Het Wondzorgteam van Zorgstroom is gespecialiseerd in het behandelen van complexe wonden. Een team van vier verpleegkundigen is vakkundig opgeleid om uw wonden zo goed mogelijk te verzorgen. De wondverpleegkundige coördineert de zorg, die samen met het (wijk)team bij u thuis of op een zorglocatie wordt verricht.

Doel
Een wond is vaak pijnlijk en belastend. Het is daarom belangrijk dat uw wond snel en doeltreffend behandeld wordt. Het doel van het Wondzorgteam is dat uw wond optimaal verzorgd wordt, zodat deze sneller geneest en u minder beperkingen ondervindt in uw dagelijks leven.

Samenwerking
Het professionele Wondzorgteam werkt nauw samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen van het DermaTeam en het ADRZ. Als u ervaart dat uw wond niet goed geneest, dan kunt u met uw arts de mogelijkheid van ondersteuning door het Wondzorgteam van Zorgstroom bespreken.

Afspraak maken
Uw huisarts of specialist kan u naar ons verwijzen. Zodra wij de zorgaanvraag ontvangen, nemen wij contact met u op. We streven er naar dat u binnen 24 uur een eerste afspraak met een wondverpleegkundige heeft.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur contact opnemen met het Wondzorgteam op tel. 0118 - 72 30 19.
Buiten kantoortijden kunt u voor een dringende vraag contact opnemen met uw wijkteam.
U kunt het Wondzorgteam ook per e-mail bereiken: teamwondzorg@zorgstroom.nl.