Vakantiewerk

Lekker bijverdienen en toch naar het strand?

Kom dan vakantiewerk doen bij Zorgstroom! Wij zoeken voor deze zomer enthousiaste vakantiekrachten.

Volg je een opleiding in de zorg?
Volg je een opleiding in de zorg (helpende zorg en welzijn, verzorgende of verpleegkundige) dan zijn we extra blij met je! Afhankelijk van het leerjaar waar je in zit, kun je aan het werk op een van onze intramurale locaties of de thuiszorg. Hierdoor kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk en op die manier ervaring op doen. Mooier kan het niet toch? Je werkt parttime, dus je hebt ook nog tijd om lekker naar het strand te gaan! Het salaris is afhankelijk van je leeftijd, functie en ervaring maximaal € 12,92 bruto per uur.

Huishoudelijk werk
Vind je het leuk om huishoudelijk werk te doen? Ook dan kan je bij ons aan de slag! Bijvoorbeeld in een van onze intramurale locaties (vanaf 16 jaar) waar je onder andere appartementen van bewoners schoonmaakt. Misschien vind je het juist leuk om in de wijk bij mensen thuis aan de slag te gaan. Dat kan ook bij Zorgstroom. Hierbij moet je wel wat zelfstandiger kunnen werken en 18 jaar of ouder zijn. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maximaal €10,78 bruto per uur.

In de keuken aan het werk
Ben je graag in de weer met voeding? Dan hebben we leuk werk voor je bij Tafel Thuis! Je kunt aan de slag als logistiek medewerker in onze professionele keuken, waar je maaltijden opschept en verpakt, of in de koude keuken waar je onder andere afwast en toetjes en salades klaarmaakt. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maximaal €10,78 bruto per uur. Je kunt werken bij Tafel Thuis vanaf 16 jaar en ouder.

Solliciteer door het onderstaande formulier in te vullen. Geef aan in welke baan je interesse hebt en wanneer je beschikbaar bent.


Sollicitatieformulier

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Burgerlijke staat

Sollicitatiereden en aanleiding

Naar welke functie solliciteer je?

Opleiding

Diploma behaald?

Volg je momenteel een opleiding/cursus?

Bent u aankomende zomervakantie nog steeds student?

Diversen

Welke vervoersmiddelen staan tot je beschikking?

Ben je in het bezit van een rijbewijs?