Werken & Leren

Werken bij Zorgstroom betekent werken in een organisatie die van klanten en medewerkers hoge waarderingscijfers krijgt. Wij zijn volop in beweging om onze dienstverlening nog beter aan de wensen van de klanten te laten voldoen en nog efficiënter te werken. Uitgangspunt hierbij is dat er zoveel mogelijk geld direct naar de zorgverlening gaat, dus naar de handen aan het bed.

Een mooie doelstelling, waarbij onze 2000 medewerkers een belangrijke rol spelen. Zij vormen immers het hart van de organisatie. Voor onze klanten en bewoners zijn zij bovendien het gezicht van Zorgstroom.

Kom je graag bij mensen thuis, werk je liever in een zorg- of verpleegcentrum of zoek je een andere functie? Of zoek je een baantje naast je opleiding? Kijk dan snel bij onze vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar hrm@zorgstroom.nl of Zorgstroom, Postbus 323, 4330 AH te Middelburg.

Geïnteresseerd in een opleiding in de zorg? Wij geven je hier graag meer informatie over.

Daarnaast vertellen wij graag meer over onze arbeidsvoorwaarden en wat wij doen op het gebied van arbeidsomstandigheden en verzuim.

Informatie

Na alle informatie op onze website nog vragen over werken, opleidingen en doorgroeimogelijkheden bij Zorgstroom? Neem dan contact op met afdeling HRM, T: 0118 - 68 40 00. De afdeling HRM is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur.
Je kunt je vraag natuurlijk ook per email stellen.