Voordeelpas

Zorgstroom X-tra is er voor iedereen die op zoek is naar gemak, ontspanning, vitaliteit én voordeel.
Met de Zorgstroom X-tra pas krijgt u korting bij meer dan 600 bedrijven, waaronder 150 bedrijven in de buurt! Naast korting bij deze lokale ondernemers ontvangt u via onze speciale voordeelsite xtra.zorgstroom.nl 365 dagen per jaar korting op uw online aankopen bij de aangesloten webshops.

Let op: u hoeft geen klant van Zorgstroom te zijn om een pas aan te kunnen vragen. Iedereen, jong en oud, kan profiteren van de aanbiedingen. Het voordeel geldt voor het hele gezin/huishouden tenzij anders vermeld.

Bent u nog niet in het bezit van een Zorgstroom X-tra pas?
Voor slechts € 10,95 bent u gedurende een kalenderjaar lid van Zorgstroom X-tra. (Let op, ongeacht de aanmelddatum zijn de kosten € 10,95: meldt u zich bijvoorbeeld in augustus aan, ook dan betaalt u dit bedrag). 
Meld u nu aan via het aanmeldformulier

Het aanbod wordt steeds aangevuld. Wilt u tussentijds via uw eigen e-mailadres op de hoogte worden gehouden van nieuwe aanbiedingen en kortingen? Stuur dan een e-mail naar x-tra@zorgstroom.nl met als onderwerp 'X-tra Nieuwsbrief'.

Bekijk de aanbieders per categorie.

Zorgstroom is niet aansprakelijk voor diensten/producten, genoemd in het Zorgstroom X-tra pakket, die geleverd worden door andere aanbieders. Wijzigingen in de aanbiedingen voorbehouden.