Home Vacatures Vrijwilliger gezocht voor nét dat beetje meer
  • 1 à 2 keer per week

Wij zoeken een vrijwilliger voor net dat beetje meer. Hier zijn geen woorden voor nodig. Ieder mens heeft de behoefte aan aanraking. Zeker als je ouder wordt blijkt dit hetgeen wat zo gemist wordt. De aanraking bevordert het welzijn van de cliënt.

Ben jij de vrijwilliger die één of twee keer per week een zachte aanrakingsmassage wilt toepassen bij meerdere cliënten? Hieronder een korte uitleg wat een zachte aanrakingsmassage inhoudt. Als u dit aanspreekt, word je geschoold door de coach complementaire zorg. zodat je weet hoe je dit toe kan passen bij de cliënt.

De zachte aanrakingsmassage bestaat uit zachte trage ritmische strijkbewegingen, vanuit rust, aandacht en respect. Je handen raken zorgvuldig met de hele oppervlakte van de binnenkant van je handen het lichaam aan, om zoveel mogelijk contact te maken.

De strijkbewegingen volgen een vaste structuur zodat ze herkenbaar en voorspelbaar zijn, wat zekerheid en veiligheid biedt.

De massage wordt gegeven ter ontspanning en kan zowel in bed als op een stoel worden toegepast. De gehele massage is zonder olie en wordt boven de kleding gegeven.

Mocht dit iets voor je zijn neem dan contact met mij op.

Locatie

Mogelijk voor alle locaties.

Herken je jezelf?

Reageer vandaag nog op deze vacature via het sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Franca Beirnaert, vrijwilligerscoördinator:
T: 0118 – 684 000
M: vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact