Home WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder

Lees meer over deze grote stap op onze fusiepagina

Goed nieuws! Wij hebben een volgende stap in de samenvoeging van WVO Zorg en Zorgstroom gezet. Sinds 14 december is Zorgstroom juridisch samengevoegd met WVO Zorg. Op deze pagina vertellen we u meer over de juridische fusie en wat dit voor u betekent. Weet dat u op ons kunt blijven rekenen. Onze zorg- en dienstverlening verandert nu niet. En gaat er iets veranderen? Dan hoort u natuurlijk op tijd van ons.   

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail of bel ons via het gebruikelijke nummer. Wij helpen u graag verder. 

Veel gestelde vragen

 • Wat is een juridische fusie?
  Een fusie is een samenvoeging van twee of meer bedrijven. In dit geval gaat het om WVO Zorg met Zorgstroom.
 • Waarom gaan WVO Zorg en Zorgstroom fuseren
  WVO Zorg en Zorgstroom fuseren met elkaar om samen goede ouderenzorg te blijven bieden op Walcheren. Beide organisaties hebben eenzelfde visie op ouderenzorg en het vertrouwen dat de zorgorganisaties samen sterker staan. Lees hier verder…
 • Heeft de juridische fusie gevolgen voor jullie zorg- en dienstverlening? 
  Nee. Onze zorg- en dienstverlening blijft hetzelfde, maar samen staan we sterker. Een grotere organisatie biedt meer kansen voor medewerkers en er komt meer ruimte voor specialisaties en innovaties. Dat maakt onze positie op de arbeidsmarkt sterker en komt de zorg voor cliënten ten goede.
 • Met wie neem ik contact op als ik een vraag heb?
  U kunt contact opnemen via de bestaande telefoonnummers en e-mailadressen:

  Zorgstroom: 0118 – 684 000 of info@zorgstroom.nl
  WVO Zorg: 0118 – 448 448 of info@wvozorg.nl
 • Verandert de zorg voor mijzelf of voor mijn naaste?
  Op 14 december verandert er voor u als cliënt niets. U of uw naaste blijft zorg ontvangen zoals u dat gewend bent. In de komende periode bouwen we gezamenlijk aan de nieuwe organisatie. Als er in de toekomst veranderingen zijn, dan informeren we daar op tijd over.   
 • Is er een nieuwe naam voor de nieuwe organisatie?
  Nog niet. We vinden het belangrijk om samen te bouwen aan onze nieuwe organisatie en daar de tijd voor te nemen. We verwachten aan het begin van het tweede kwartaal in 2024 met een nieuwe naam naar buiten te treden.  Tot die tijd blijven we de namen WVO Zorg en Zorgstroom gebruiken.
 • Wat is het postadres van de nieuwe organisatie?
   Dat is Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen 
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact