Actueel

Kom binnen kijken in het nieuwe Hof Mondriaan

17-03-2017

Hof Mondriaan is klaar voor de toekomst! Met een vernieuwde welzijnsruimte, ruime moderne appartementen en een nieuwe naam kan het vroegere Rustenburg weer jaren vooruit. Op zaterdag 22 april kunt u tussen 14.00 en 16.30 uur een kijkje nemen in het prachtig gerenoveerde gebouw. Ieder kwartier kunt u aansluiten voor een rondleiding.

In Hof Mondriaan komen verschillende vormen van wonen met zorg en ondersteuning samen: een verpleegafdeling, zorghotelkamers en tweekamerappartementen waar mensen zelfstandig wonen mét de zorg die ze nodig hebben. De locatie is een ontmoetingspunt in de wijk Dauwendaele; er vindt een nauwe samenwerking plaats met de wijkvereniging en andere organisaties.

Flamenco dansgroep Con Mucho Gusto zorgt deze middag voor spetterende optredens. IJsboerderij De Koehoorn is aanwezig met heerlijke ijsjes en in de welzijnsruimte kunt u kennismaken met gebruikers van de ruime en gezellige recreatiezaal, zoals Activiteiten Centrum Dauwendaele en Open Centrum Dauwendaele. Met al uw vragen over thuiszorg of wonen met zorg kunt u terecht bij de medewerkers van Zorgstroom. Maatschap voor fysiotherapie Dauwendaele, de fysiotherapeut van de verpleegafdeling van Hof Mondriaan geven u graag uitleg over hun werk. Medewerkers van Medipoint Thuiszorgcentrum Zeeland geven uitleg over zorg- en welzijnsproducten. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u ervoor terecht. De medewerkers beschikken over de juiste kennis van de producten en de vergoedingsmogelijkheden. Zij helpen u graag met al uw vragen op dit gebied.

Natuurlijk staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Graag tot ziens op zaterdag 22 april!

Adres:
Vrijlandstaat 28
4337 EE Middelburg

<< Terug naar overzicht