Actueel

Klarenbeek slaat handen ineen tijdens wijkfair

16-05-2017

Op zaterdag 17 juni vindt in Klarenbeek in Middelburg een wijkfair plaats. Het evenement is een samenwerking van Zorgstroomlocatie Hof Klarenbeek, de wijkvereniging, Woonzorg Nederland, Philadelphia, stichting Zeeuwse Gronden en studenten van de Roosevelt Academie. Samen organiseren zij de fair, die plaatsvindt bij Hof Klarenbeek.

Tijdens de fair is er van alles te doen. Er zijn kraampjes met allerlei artikelen, rommelmarktspullen, brocante, bloemen, handgemaakt moois, kleding, keramiek en glaskunst. Ook is er livemuziek van studenten van de Roosevelt Academie en zijn er activiteiten voor jong en oud. Schminken, springkussen, verloting en er is van alles te eten en te drinken.

Tijdens de fair mogen kinderen op het terrein van Hof Klarenbeek een plekje zoeken met een kleedje en zelf spulletjes verkopen, muziek maken of andere leuke dingen aanbieden. De kleedjesmarkt is bedoeld voor kinderen, grote zaken zoals meubels, apparaten e.d. worden bij de marktkramen verkocht. Na afloop is er voor bewoners uit de buurt de ‘Grote Buurt BBQ'. Opgave hiervoor is mogelijk via de wijkvereniging, voor 2 juni via wijkverenigingklarenbeek@hotmail.nl.

Adres:
Hof Klarenbeek
Gerbrandylaan 4F
4333 BF Middelburg

<< Terug naar overzicht