Zoeken
Home Zorgstroom Xtra Sport / sportartikelen / sportmassage
 • Balans-Qigongtraining, voor lichaam en geest

  Geboren uit de valpreventiecursus “In Balans”: de wekelijkse Balans-Qigongtraining in de Schutterij te Vlissingen!
  Het programma richt zich op bewust staan en lopen, stevig balans vinden, goed ademen en ontspanning. De oefeningen sluiten direct aan bij het dagelijkse leven.
  De bewegingen zijn afkomstig uit de fitness, tai chi en qigong en worden zittend, staand, en lopend uitgevoerd; daardoor zijn ze ook geschikt voor mensen die minder goed belastbaar zijn. Trek makkelijk zittende kleding aan en als het kan: soepel schoeisel. De training is momenteel op donderdagmorgen, van 10.15-11.15 uur. De kosten bedragen €7,- per persoon per training, incl. koffie of thee.

  Uw voordeel
  • gratis training bij inschrijving
 • Balletschool Isabelle Zwaan

  Lessen in Klassiek, Jazz/Streetjazz & Modern en Show/Musical vanaf 4 jaar tot elke leeftijd. Isabelle is als 1e graads docente afgestudeerd aan de dansacademie te Tilburg. Centraal in de lessen staat onder meer het aanleren van een goede danstechniek, het bevorderen van muzikaliteit en expressievermogen en natuurlijk heel veel dansplezier.

  Uw voordeel
  • nieuwe leden krijgen 2 gratis lessen
  • bestaande leden krijgen 1 maand GRATIS les in een andere dansvorm dan die zij al volgen

  Adres & contact

  Kenau Hasselaarstraat 557

  Vlissingen

  06 - 10 53 98 47 Bezoek website
 • Chinees GezondheidsCentrum Zeeland

  De basis van waaruit gewerkt wordt binnen het Centrum is de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Bij ons kunt u terecht voor individuele behandelingen met acupunctuur, massage (Tui Na, Gua Sha, Cupping) voedingsadviezen en bewegingstherapie (Qigong).
  Ook organiseren we gezondheidstrainingen zoals:
  Jaarcursussen:
  Tai Chi & Qigong, Qigong, Taiji Bailong Ball (Roliball)
  Korte cursussen (en workshops):
  Inzicht in Beter Zien, Ooracupressuur, Tui Na Massage, Gua Sha Massage, Allround spelers- en trainersopleiding, Taiji Bailong Ball

  Uw voordeel
  • u ontvangt eenmalig 5% korting bij inschrijving op een (jaar)cursus of workshop

  Adres & contact

  Mastgatstraat 25

  Middelburg

  0118 - 63 60 54 of 0118 - 43 60 14 Bezoek website
 • Fitness Fitaal

  Fitness Fitaal staat bekend om de gemoedelijke sfeer, ruime keuze van de abonnementsvormen, gunstige prijzen en enthousiaste instructeurs die zich betrokken voelen bij de klanten. Dat is ook precies wat het team van Fitness Fitaal nastreeft: persoonsgerichte trainingen in een ontspannen sfeer; veelal in groepsverband maar ook door middel van individuele training.

  Voor de jeugd en ouderen zijn specifieke groepstrainingen. Ook bedrijfsfitness behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er gelegenheid voor advies en/of behandeling in praktijk voor Orthopedische Manuele Therapie Krijger en Quist (www.omtkrijger-quist.nl ), en in de praktijk voor Osteopathie van Arthur van Reijmersdal (www.osteopathiewalcheren.nl ).
  Fitness Fitaal beschikt over vier grote, moderne trainingsruimtes, gezellig sportcafé, ruime kleedkamers, 2 saunacabines (dames en heren gescheiden), zonnebank, kinderopvang, orthopedische manuele therapie.

  Uw voordeel
  • 10% korting op de reguliere tarieven

  Adres & contact

  Dynamoweg 10

  Vlissingen

  0118 - 47 44 66 Bezoek website
 • FysioFitness De Driehoek

  FysioFitness De Driehoek is een combinatie van fysiotherapie en fitness. Met een persoonlijke benadering richten de fysiotherapeuten zich op een behandeling van (sport)blessures, letsels, beweegbeperkingen en overige pijnklachten. Doel is om de cliënt zo spoedig mogelijk weer optimaal en pijnvrij te laten bewegen. Dat wordt o.a. bereikt door dry needling, kinesiotaping, claudiocationet, ademhalingstherapie en medische fitness. Nieuw is valpreventie voor senioren.

  De fitnessafdeling biedt mogelijkheden voor jong en oud. Eerst wordt het doel bepaald, waarna aan de hand van persoonlijke schema’s zelfstandig of onder begeleiding getraind wordt. Groepslessen, sportmassage, lifestyle coaching, meedoen met het Mont Ventouxproject: alles is mogelijk.
  Voor mensen met overgewicht, diabetes en niet aangeboren hersenletsel zijn speciale programma’s beschikbaar.

  Uw voordeel
  • 10% korting op elk fitness-maandabonnement

  Adres & contact

  Noordweg 125

  Serooskerke

  0118 - 59 13 34 Bezoek website
 • Happy Fitness Healthcentre

  Sport, plezier, begeleiding.
  Ons diverse aanbod biedt uitdaging en sport voor het gehele gezin. Wij begeleiden u tijdens uw persoonlijke fitnesstraject om zo het gestelde doel te behalen.
  Ook geven wij verschillende groepslessen zoals Cardio kickboksen, Spinning, Pilates, Bbb-burn, Bodypump en Yoga.

  De begeleiding is in handen van rijkserkende instructeurs. Op deze manier garanderen wij kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

  Uw voordeel
  • U mag twee weken gratis en onbeperkt gebruik maken van ons sportieve aanbod, om zo te kunnen bepalen wat het beste bij u past (Zorgstroompas en advertentie uit brochure meenemen!)

  Adres & contact

  Westerzicht 388

  Vlissingen

  0118 - 47 10 01 Bezoek website
 • Het Vrijburgbad en Optisport

  Het Vrijburgbad en Optisport in Vlissingen is een begrip op Walcheren. Deze mooie en moderne accommodatie ligt tussen Middelburg en Vlissingen. Het Vrijburgbad biedt volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle leeftijden:
  – Recreatiebad met bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek. Whirlpool, grote glijbaan, 2 springplanken en een knuffelmuur
  – Instructiebad, verenigingsbad en wedstrijdbad
  – Kleuter- peuterbad met waterspeeltuin
  – Optisport Health Club met Technogym fitnessapparatuur en zonnestudio
  – Gezellige brasserie.

   

  Uw voordeel
  • Gratis inschrijven voor zwemlessen (tegen inlevering van voucher uit brochure)
  • €10,- korting op de 25 badenkaart
  • Vrijzwemmen voor €4,50
  • 1 maand gratis sporten bij een 12 maanden lidmaatschap (tegen inlevering van voucher uit brochure)

  Adres & contact

  Sportweg 2

  4387 PM Vlissingen

  0118 - 48 68 20 Bezoek website
 • Intersport Erik

  Intersport Erik staat bekend om de service voor de klant. Een service die wij aanbieden is de Fit for Feet methode. Lekker sporten is gezond voor lichaam en geest, maar niet geheel zonder risico’s. Vervelende blessures kunnen je sportplezier vergallen. Bij het kiezen van de juiste sportschoen spelen tal van factoren een rol. Fit forFeet is een unieke adviesmethode die objectief, deskundig en betrouwbaar vaststelt over welke eigenschappen jouw ideale sportschoen moet beschikken. Door de unieke Fit for Feetkleurcodering zie je direct welke schoenen voor jou geschikt zijn en beperk je de kans op blessures.

  Uw voordeel
  • op vertoon van uw Zorgstroom X-tra pas ontvangt u 10% korting op alle artikelen (niet geldig op acties en afgeprijsde artikelen)

  Adres & contact

  Nieuwe Burg 22-28

  Middelburg

  0118 - 61 17 41 Bezoek website
 • Nordic Walking /Sportief wandelen

  Ruim een uur actief buiten bewegen voor mensen van alle leeftijden, getraind of ongetraind.
  Locatie: Vlissingen, Nollebos en strand, vrijdagmiddag van 15.00-16.15 uur. Het doel is conditie verbeteren, waardoor u langer en makkelijker kunt lopen en u zich fitter gaat voelen. Elke deelnemer beweegt binnen de eigen grenzen. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen. Als afsluiting drinken we samen koffie.
  Kosten: Є 5,-per training, of een 4-lessenkaart voor Є 18,- (twee maanden geldig).

  Uw voordeel
  • 25% korting op de eerste 4-lessenkaart
 • Sportmassage Walcheren

  Voor topsporters – voor recreatieve sporters – voor niet sporters – voor clubs en verenigingen – voor jong en oud.

  Je hoeft geen topsporter te zijn om naar de sportmasseur te gaan. Een stimulerende sportmassage maakt de spieren klaar voor de prestatie. De massage zorgt voor een goede doorbloeding in de spieren. Hierdoor wordt de kans op blessures verkleind.
  Een rustgevende sportmassage ontspant de spieren, zorgt voor versnelde afvoer van afvalstoffen, voorkomt spierpijn, zorgt voor beter herstel.

  Naast sportmassage kunt u bij Sportmassage Walcheren ook terecht voor een hotstonemassage, kokosstempelmassage, ontspanningsmassage en stoelmassage.

   

  Uw voordeel
  • 10% korting op de tarieven
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact